top of page
CqonyzoWI.png
rutavdrag_edited_edited.png
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

FIXCLEANERS  I  STOCKHOLM  AB

                  SKOLSTÄDNING

ss.png

Låt oss damma bort dina bekymmer

 

Den mest pålitliga och pålitliga inom Skolstädning

Skolstädning Stockholm

Kanske är skolstädning inte det som det talas mest om, men inte desto mindre är skolstädning oerhört viktigt för såväl elevernas som personalens välmående och hälsa. Fixcleaners har kompetent och noggrann personal som tar hand om er skolstädning till ett bra pris.

 

Rena skoltoaletter, klassrum och korridorer borde vara självklart, men tyvärr slarvas det ibland med skolstädning. Uppehållsutrymmen tenderar att snabbt bli smutsiga och kräver kontinuerlig rengöring.

 

När du anlitar fixcleaners för skolstädning i Stockholm med omnejd ser vi till att alla problem avhjälps på ett effektivt sätt. Ingen ska behöva må dåligt för att lokalerna är smutsiga.

 

Vi erbjuder regelbunden städning i skolor, förskolor och fritidsskolor. Skolstädning utförs enligt överenskommelse.

 

Checklista: Flyttstädning

Allmän information

Vi baserar våra uppdrag på kundens egna önskemål, men vi har även standardlösningar som hjälper kunden med planeringen.

 

Ring oss på 072 032 65 53 så bokar vi en tid för besök. Vi upprättar ett städschema just efter Ert behov. Vid första städtillfället rekommenderar vi att Ni kommer och besiktar arbetet, så att önskade justeringar kan utföras direkt.

 En storstädning rekommenderas vid allra första tillfället.

imagenet-parallax.jpg
Begär en offert

Fyll i formulärfälten så kontaktar vårt team dig.

Tack för din inlämning!Vi återkommer till dig inom kort.

Miljön i fokus när vi städar

Miljön är alltid i fokus när vi utför en skolstädning i Stockholm eller någon annan av våra kvalitativa städtjänster.

 

Miljöarbetet är en mycket viktig de av vår verksamhet. En rad åtgärder vidtas för att vi ska minimera vår inverkan på miljön så mycket som möjligt. Här är några av de viktigaste miljöåtgärderna som ingår i vårt städarbete:

 

Vi använder givetvis enbart städprodukter som är miljömärkta. EU-blomman, Svanen och Kravmärkning är några märkningar som visar på miljövänlighet.

 

När vi tvättar så använder vi en miljövänlig, det vill säga energisnål, tvättmaskin och en likaledes energisparande kondenstorktumlare.

 

Vi har alltid fokus på att inte använda för mycket rengöringsmedel eller tvättmedel. Vi försöker alltid följa de doser som har rekommenderats av miljöskäl.

 

Vi jobbar dessutom kontinuerligt med att minimera användningen av starka rengöringsmedel. I stället försöker vi i så stor utsträckning som möjligt använda microfiberprodukter som kan göra rent på ett effektivt sätt utan att innehålla några miljöfarliga kemikalier.

 

Det finns dock tillfällen då inte microfiberprodukter inte räcker till för att göra ordentligt rent, exempelvis på hårt smutsade ytor och liknande. Då försöker vi så hög utsträckning som möjligt använda de medel som har minst påverkan på natur och människor.

 

Vi städar i skolan – för att barnen ska få en bra arbetsmiljö!

bottom of page