top of page
CqonyzoWI.png
rutavdrag_edited_edited.png
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

FIXCLEANERS  I  STOCKHOLM  AB

                     VÅRA TJÄNSTER

hemstad.jpeg

Ett rent och städat hem är något som de flesta uppskattar. Vårt målsättning är att göra vardagen enklare för dig. Vår personal är utbildad för att garantera hemstädning av bästa kvalitet. Vi lämnar garanti på vårt arbete och behandlar ert hem som om det vore vårt eget.

stors.jpg

När ditt hus eller din lägenhet känns riktigt stökig så är det ibland svårt att veta var man ska börja. Beroende på vad och hur mycket som behöver städas kommer vi överens om ett upplägg som passar dig.

kontor.jpg

Välkommen att anlita oss för regelbunden städning av kontor eller andra företagslokaler. Vi ger dig och dina anställda en ren och fräsch arbetsmiljö till vardags, och lämnar garanti på utförd städning.

trappstadning.jpg

Du vill såklart att dina hyresgäster och besökare ska välkomnas av en ren och fräsch entré när de stiger in i ditt trapphus. Vi städar trapphus för bostadsrättsföreningar, offentliga byggnader och privata fastighetsägare.

resize.jpg

Flyttstädning är mer omfattande än vanlig veckostädning och ställer högre krav för att klara slutbesiktningen när du ska flytta. Låt oss ta hand om flyttstädningen så vet du att alla krav blir uppfyllda.

skola_forskol.jpg

En ren och hygienisk miljö gör att barnen kan lära och leka på ett tryggt och säkert sätt! Att de har det rent och fint omkring sig tror vi dessutom underlättar inlärningen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra anpassade upplägg för städning av skolor och förskolor.

fonsterputs.jpg

Vi utför professionell fönsterputs hos privatpersoner och företag. Vi putsar fönster invändigt och utvändigt, i både villa, lägenhet och andra lokaler. Fönsterputsningen anpassas helt efter dina önskemål.

60135bdcb296b73a5a820b2a_6013.jpeg

Byggstädning är vår specialitet och kanske det vi jobbar mest med. Vi utför omfattande städtjänster inom nybygge, nybyggnation lokaler, hus och lägenheter.

Vi tänker på miljön när vi städar

Fixcleaners AB har en miljöpolicy, vi använder bara miljöanpassade produkter. Detta med miljön och naturen i åtanke, samt för att minska allergier och överkänslighet.

Bra att veta om hur vi städar

Våra priser är marknadsanpassade och konkurrenskraftiga. Vi administrerar rut-avdraget på alla tjänster vid förfrågan och skickar individuell offert. Vi debiterar per timme eller fast debitering, enligt ditt önskemål.

Du bestämmer själv intervall och varaktighet. Vi erbjuder ett kostnadsfritt kundbesök för att kunna ge en korrekt kostnadsuppgift samt gå genom detaljer och önskemål.

Vi har kollektivavtal och ansvarsförsäkring.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Behöver du hjälp med städning i ett specifikt område? I dessa områden hjälper vi dig med städning!

Hammarby Sjöstad, Saltsjö-boo, Saltsjö-duvnäs, Saltsjöbaden, Skarpnäck, Nacka, Södermalm, Tyresö, Johanneshov, Bagarmossen, Älta, Vendelsö, Trollbäcken, Bandhagen, Enskede, Enskede gård, Enskededalen, Trångsund, Sköndal, Haninge, Stureby, Högdalen, Tallkrogen, Skarpnäck, Farsta, Huddinge, Hägersten, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Flemingsberg, Västberga, Östberga, Årsta, Älvsjö.
imagenet-parallax.jpg
Begär en offert

Fyll i formulärfälten så kontaktar vårt team dig.

Tack för din inlämning!Vi återkommer till dig inom kort.

bottom of page