top of page
CqonyzoWI.png
rutavdrag_edited_edited.png
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

FIXCLEANERS  I  STOCKHOLM  AB

               KONTORSSTÄDNING

office.webp
nojd-.png

Rent på kontoret?
Boka kontorsstädning

Effektiv och noggrann städfirma

Vi städar och skapar trivsel på ditt kontor

Välkommen till ditt förstahandsval när du letar efter en pålitlig partner inom kontorsstädning i Stockholm.

Vi skräddarsyr vår städning efter dina och företagets behov och ser till att du blir helt nöjda efter utfört arbete.

Kontakta oss redan idag för att boka in en kontorsstädning.

Experter på städning

Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning och gör alltid det där lilla extra för att ditt kontor ska bli rent, fräscht och trevligt att befinna sig i, för såväl medarbetare som kunder.

Vi städar kontor i hela Storstockholmsområdet, både stora och små.

Vi städar kontor med olika frekvens, allt från en gång i veckan till varje dag.

Det enskilda förtagets behov och hur stor yta det handlar om styr hur ofta vi måste städa för att lokalerna ska hållas i ett fräscht skick.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Checklista: kontorsstädning

Kontorsstädning i Stockholm för stora som små

Med vår kontorsstädning i Stockholm har du kontroll över hur ofta just ditt företag behöver kontorsstädning. Kanske har ni stor omsättning av kunder eller mycket personal som kommer och går? Ditt kontor kanske består av två anställda som sällan är på plats och helt utan kundkontakt? Alla företag är olika och därför även erat behov.

Med kontorsstädning i Stockholm kan ni se till att kontoret alltid ser fräscht, trevlig och inbjudande ut oavsett antal arbetsplatser eller anställda.

Vad ingår i kontorsstädning inom Stockholm

Ovan har vi listat vad som brukar ingå i vår kontorsstädning inom Stockholm, men vår tjänst är flexibel och låter dig välja fritt vad du önskar. Om du har speciella önskemål om vad som ska ingå lyssnar vi gärna på dem och gör vårt bästa för att tillgodose just era behov på er arbetsplats.

EXTRA TJÄNSTER VID KONTORSSTÄDNING

Det finns andra tjänster du kan välja till när du anlitar oss för din kontorsstädning i Stockholm, som exempelvis fönsterputsning. Det är ingenting som behövs varje gång, men det bör genomföras några gånger per år. Hur många gånger beror på hur utsatta fönstren på just ditt kontor är. Vi putsar fönstren både in- och utvändigt och allt arbete sker med 100 % nöjd kund-garanti.

Att anlita samma företag för fönsterputsning som kontorsstädning i Stockholm är fördelaktigt eftersom du får allt på samma faktura, samtidigt som du vet vad företaget går för sedan innan.

Ibland kan en storstädning också vara nödvändig, inte bara hemma utan även på kontoret. Vi erbjuder utöver kontorsstädning inom Stockholm, också storstädning av kontor vid behov. Vad som ska ingå går vi igenom tillsammans för att du som kund ska bli nöjd.

Vad kostar en kontorsstädning i Stockholm

Kostnaden för kontorsstädning varierar beroende på vad som ingår, hur stor arbetsplatsen är samt vilka tider du önskar att städningen ska ske. Kvälls- och nattstädning har ett högre pris än under kontorstider. Det finns fördelar med att förlägga städningen till när kontoret är stängt. Bland annat slipper din personal bli störd under arbetsdagen. Våra lokalvårdare är dock vana vid att städa under kontorstider utan att störa personalen.

bottom of page