top of page
CqonyzoWI.png
rutavdrag_edited_edited.png
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

FIXCLEANERS  I  STOCKHOLM  AB

                          FÖRETAG

Vill du anställa medarbetare på ett praktiskt och snabbt sätt?
Här gör vi allt online.

Våra företagstjänster

skola_forskol.jpg

Skolstädning eliminerar överföringen av skadliga bakterier och erbjuder säkra förhållanden för att barnen ska kunna lära sig och förbättra sina kunskaper. En hygienisk och fräsch skolmiljö ökar också närvaron och bidrar till ett positivt tankesätt. Om du vill ha en snabb och pålitlig skolstädning i Stockholm, kontakta oss för mer information.

Välkommen att anlita oss för regelbunden städning

av kontor eller andra företagslokaler. Vi ger dig och

dina anställda en ren och fräsch arbetsmiljö till

vardags, och lämnar garanti på utförd städning.

kontor.jpg
60135bdcb296b73a5a820b2a_6013.jpeg

Byggstädning är vår specialitet och kanske det vi jobbar mest med. Vi utför omfattande städtjänster inom nybygge, nybyggnation lokaler, hus och lägenheter.

Vi är ett städföretag med ett komplett utbud inom lokalvård och service i Stockholm. Låt våra erfarna medarbetare se till att era trapphus håller sig i gott skick.

trappstadning.jpg
Recepcion.jfif

Hotellstädning och städning på konferens är speciellt. Här måste vi verkligen vara på tårna hela tiden och se till att städningen inte får en negativ inverkan på gästerna och planerade aktiviteter.

När en gäst kommer till ett hotell och betalar pengar för att bo där så skall det vara klockrent. Det skall upplevas fräscht och rent och städningen är ingenting som gästerna överhuvudtaget ska reflektera över. Detta kan vi på Städhuset verkligen leverera.

Städa inför visning? Det första intrycket av din bostad gör mycket när du ska sälja den. Med vår professionella städning inför visningen lämnar vi din bostad i ett superskick som ger det bästa tänkbara första intryck för blivande köpare. Lämna över städningen till våra proffesionella städare och ditt hem är skinande rent på nolltid! Läs mer om vad som ingår i visningsstädning nedan.

02-pt_PT-cozinhas-01-1x1.png
imagenet-parallax.jpg
Begär en offert

Fyll i formulärfälten så kontaktar vårt team dig.

Tack för din inlämning!Vi återkommer till dig inom kort.

bottom of page